Двамата чужденци, обвинени в крупен обир от дома на бургаско семейство,

...
Двамата чужденци, обвинени в крупен обир от дома на бургаско семейство,
Коментари Харесай

Украинците бандити се жалват пред съда: Ние сме бежанци, а все едно сме в Гестапо

Двамата чужденци, упрекнати в огромен грабеж от дома на бургаско семейство, се появиха в съда с насинени очи

Двамата украинци Руслан Добровски (45 години) и Денис Шейтанов (37 години), които са обвинени в над 10 домови обири в Бургас, се жалват пред съда, че са били бити с електрошок по време на ареста им през вчерашния ден (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Двамата чужденци обаче се направиха на ударени за крупните обири за над 100 бона от парцели в Бургас. 

Ние сме бежанци, а все едно сме попаднали в Гестапо. Прокурорът трябваше да управлява следствието, а те ни биха. Не знаем в какво тъкмо сме упрекнати, не разбираме същността на обвиняването “ , сподели в правосъдната зала Денис, който упрекна прокурор Христо Христов в безгрижие и изиска отказ.

Защитникът им юрист Пламен Найденов добави, че в този случай методът за събиране на доказателства бил друг от упоменатия в Наказателния кодекс.

Съдия Яна Атанасова счете, че все още думите на украинците са без покритие, защото липсват доказателства, че е осъществено принуждение по отношение на тях по време на задържането им, което пък не обосновавало отказ на прокурора.

Адвокат Пламен Найденов изиска мярката за неотклонение да се гледа при закрити врата, защото щял да показа пред съда медицински удостоверения за здравословно положение на украинците, които съдържали персонални данни за интимния живот на обвинените.

Съдия Атанасова одобри настояването и публицистите бяха помолени да изоставен залата. В коридорите на съда бе и дамата на Руслан Добровски – Злата Добровска.

Ето какво описа тя:



Припомняме, че Руслан Добровски и Денис Шейтанов са упрекнати, че са тарашили над 10 жилището в Бургас и са отмъкнали доста пари и златни украшения от парцелите. Само от едното жилище – в жк. „ Изгрев “, са отмъкнали над 100 хиляди лева – пари и доблестен метал. Двамата професионални крадци разполагали с три квартири, в които държали плячките. А в домовете на бургазлии влизали посредством къртачи и богат подбор от заготовки за ключове, които донесли от Украйна.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР